Tore Svendsen utnevnt til Æresmedlem av Saabklubben Gammalsaabens Venner.

§ 5 i GSVs vedtekter hjemler at styret kan utnevne æresmedlemmer. Det er med stor glede at styret har vedtatt å utnevne Tore Svendsen til æresmedlem av GSV.
Det var på årsmøtet til GSV avd. Vestfold og Telemark at Tore fikk utmerkelsen overlevert av tur og treff ansvarlig Bjørn Palerud.

Her er styrets begrunnelse for utnevnelsen:

Tore er en viktig person i SAAB miljøet, han er en person som har vært trofast medlem siden 1981. Han deltar på (nesten) alle landstreff og har vært på alle SAAB-festivaler i Sverige og fikk 1. premie for sin 96 1965 på festivalen i Trollhättan i 1987. Han er en av få nordmenn som har fått 1. premie på SAAB-festival i Sverige.
Tore er også en usedvanlig dyktig mekaniker, han har restaurert over 20 SAABer. De fleste 95 og 96, men også 900 og 9-3 cab.
I kafferommet i verkstedet henger det bilder av SAABene som han har restaurert.
På tross av at han er 76 år er han i verkstedet sitt hver dag og skrur på ett eller annet. Han skrur på alt, -biler, mopeder, traktor, motorsager og plenklippere. Til og med en DASB (Det andre Svenske bilmerket) i ny og ne.
Tore er en sosial mann som har treff i verkstedet sitt hver fredag kl. 10.00. Der kommer det folk fra nær og fjern på besøk. Da er kaffen kokt på kjele klar når folk kommer, brød og pålegg på bordet.
Tore hjelper alle som kommer med små og større problemer, men total restaureringer gjør han ikke lenger, men han restaurerte sin egen 96 i vinter, første tur var til treffet i Vinje i sommer.  -Jeg vet hva som er feil sier Tore når noen poster et spørsmål på FB, -men jeg skriver ikke sier Tore. Hadde de ringt hadde de nok fått svar.

Saabklubben Gammalsaabens Venner setter pris på den innsatsen Tore har gjort for å stimulere og assistere medlemmer med spørsmål om vedlikehold og restaurering av ulike modeller av Saab.