Om delelageret

Gammalsaabens Venner ble grunnlagt med tanke på å samle deler til våre klenodier. Gjennom årene har foreningen bygget opp et betydelig lager av nye og brukte deler. Dette er deler først og fremst til totaktere og V4, men også en god del til SAAB 99 og 900 har kommet til etterhvert.

Ved bestilling av deler, vennligst bruk bestillingsskjemaet. Send gjerne også bilde som beskrivelse av det du trenger. Husk at brukte deler ikke er merket med delenr og mange NOS-deler har for lengst mistet lappen med delenr. Det vil likevel være en stor fordel om delenr oppgis sammen med en god beskrivelse av delen. Dersom du ikke har Delehåndbok til din bil, kan den bestilles i Klubbshoppen.

Kostnader ved å opprettholde delelageret vårt dekkes i det vesentlige av kontingenten fra medlemmene våre. Kjøp av deler fra GSV er derfor forbeholdt våre medlemmer.

Det arrangeres Åpen dag, vår og høst, med delesalg på lageret. Datoer for Åpen dag blir annonsert i medlemsbladet ”9-POSTEN”, samt under Treff og Treffkalenderen her på nettsidene.

For å opprettholde et slikt stort delelager, er vi avhengig av medlemmenes arbeidsinnsats. Vi arrangerer derfor dugnader i løpet av noen korte sommermåneder for rydding og sortering. Dugnadene er i tillegg hyggelige treffpunkter for litt Saab-prat og generelt sosialt samvær. Lommelykt, hansker og en nistepakke er nyttige redskaper på dugnadsdagene. Datoer for dugnadene blir annonsert i medlemsbladet ”9-POSTEN”, samt under Treff og Treffkalenderen her på nettsidene.

GSV-lageret er lokalisert i Gjefsenmyrvegen, 2770 Jaren – Gran kommune på Hadeland. Finner du ikke fram, ta kontakt med Lagerleder’n.