Torill Sannes Hanøy gjenvalgt som leder av Saabklubben Gammalsaabens Venner

Torill Sannes Hanøy gjenvalgt som leder av Saabklubben Gammalsaabens Venner på det digitale årsmøte 26. mai. Kasserer Håvard Kvernelv og delelageransvarlig Arne Uno Leirset ble også gjenvalgt
Årsberetning, regnskap og budsjett ble vedtatt uten debatt, det tar vi som et tegn på at foreningen blir drevet bra, og at medlemmene er fornøyde.
Under punktet valg hadde valgkomiteen til tross for iherdig jobbing ingen kandidat til redaktør av medlemsbladet 9-Posten. Avtroppende redaktør Kjetil Urheim har hjulpet GSV med nr 4 2020 og de to første utgivelsene i 2021. Styret og valgkomiteen fikk fullmakt av årsmøte til å jobbe videre med å finne redaktør av 9-Posten.
Kontingenten for 2022 ble uendret på kr 400 pr medlem, og landstreffet for 2022 ble nok en gang lagt til Sandnes. Etter to avlysninger håper vi inderlig at dette treffet kan arrangeres.
Torill takket Bård Austad for arbeidet og engasjementet han har vist som styremedlem etter at sittende redaktør trakk seg fra styret høsten 2020. Og Trond Fjeldberg som etter mange år som revisor fikk avløsning på årsmøte.
Jonny Berger fortsetter som varamedlem til styret og nytt varamedlem er Aslak Wegge. Ny revisor er Morten Kjetlien.
Vi håper at neste årsmøte blir i Rogaland i Pinsen 2022.