INTSAAB 2021 er avlyst

IntSaab 2021 er avlyst. Dessverre må jeg fortelle dere at Saab Club of Finland har tatt en beslutning om å avlyse IntSaab 2021 arrangementet. Det var fortsatt et håp om å klare dette arrangementet, men samtidig ble det for mange spørsmål uten bekreftede svar. Sannsynligvis blir det mulig å reise til Finland i august, men akkurat nå kan ikke Finsk institutt for helse og velferd fortelle oss noe sikkert om begrensninger osv. De har bare forskjellige spådommer. Vi kan ikke engang bekrefte at det blir mulig å kjøpe billett til fergetur fra Stockholm til Turku. Det er rett og slett for mye usikkerhet. Det gode er at en dag vil denne sykdommen bli beseiret og vi har allerede godt forberedt planer for dette arrangementet. Vi fikk så mange påmeldte deltakere at vi vet med sikkert at mange Saab-entusiaster ønsker å besøke arrangementet vårt. Neste luke for arrangementet er fortsatt åpen, men vi ser frem til å annonsere det så snart vi vet det. På vegne av hele IntSaab 2021-teamet takker jeg for at dere støtter oss! År 2021 blir ikke lett å glemme, men en dag i fremtiden skal vi feire IntSaab i Himos!