Litt info fra Lagerleder’n

Først et par nyheter til medlemmene av GSV om deler:

FRONTRUTER
Vi har fått inn et nytt, men lite, parti med frontruter til 95 / 96, høye og lave….

TERMOSTAT TIL 2T
Svenska Saabklubben holder på å utvikle nye, delbare termostathus med 2 alternative termostater 71 og 83 grader. Vi skal ta inn disse over ferien og bestillinger kan allerede sendes meg, så får jeg en oversikt før bestilling til SSK.

SÅ OM FERIE
Jeg reiser på ferie den 18.07 og den varer til 12.08. Vil være bortreist det meste av tiden, dvs ingen utsending av deler fra min side i den perioden. Håper å kunne ekspedere bestillingene som kommer før jeg tar ferie.
Bestillinger kan sendes i ferieperioden, men svar på mail kan ikke påregnes.

Ønsker dere en fortsatt god sommer!

Hilsen

Arne Uno Leirset