Kjøp av nedlastbar vare

Fra nå av vil verkstedhåndbøker og delekataloger kun fåes kjøpt som nedlastbar vare iform av PDF fil i nettbutikken, her er en steg for steg forklaring på hvordan man går fram for å kjøpe nedlastbare varer.

Har du ikke program for å åpne PDF filer kan du laste det ned gratis her Adobe Reader

 

Du begynner med å kjøpe varen som vanlig i nettbutikken, går til handlekurven, og deretter til kassen for å fullføre handelen.

Du kan kjøpe vanlige varer som skal sendes, samtidig som en eller flere nedlastbare varer om du ønsker det.

 

Etter at du har fylt ut navn, adresse, betalings informasjon osv. og trykket på «Send Ordre» knappen vil du få opp en ordrebekreftelse side med ordredetaljer som vist nedenfor, her er første mulighet til å laste ned filen(e) du har kjøpt merket med rød ring. (trykk på bildet for å se det større)

Hvis du skulle være så uheldig å få lukket denne siden før du har lastet ned filen(e) er det ikke noe problem. Du vil også motta en e-post med bekreftelse av ordren din, her har du også mulighet til å laste ned filen(e).

Hvis du valgte og lage en bruker i nettbutikken når du fullførte ordren har du enda en mulighet til å laste ned filen(e). Gå inn på «Min konto» øverst på siden, eventuelt hold over «Nettbutikk» og trykk på «Logg inn nettbutikk» hvis ikke «Min konto» vises som på bildet under.

Trykk deretter på «Nedlastinger».

Også her kan du laste ned filen(e). Her kan du også se når linken slutter å virke, du må laste ned filen(e) i løpet av 24 timer etter at kjøpet er gjennomført.

Opplever du problemer med  kjøp eller nedlasting så send meg en e-post nettmann@gsv.no