Skadeoppretter i Trøndelag?

Diskusjoner om forsikring, verksteder, import, dekk, felger, lakk, osv.
Alex B
Innlegg: 45
Registrert: 05 jul 2013, 22:35
Kontakt:

Skadeoppretter i Trøndelag?

Legg innav Alex B » 30 apr 2017, 20:14

I starten av mars var jeg uheldig på glatt vei og utforkjørte 9000'en. Bakenden fikk seg en skikkelig smell med følgende resultat:

Bilde
Bilde
Bilde

Nå er det kanskje ikke så ille som det ser ut. Jeg har ubrukte sidestykker, støtfanger og lys og kan få tak i et godt luke. Hva som gjenstår er å finne en skadeoppretter med ordentlig utstyr og et prisnivå som ikke krever at jeg må selge noen kroppsdeler for å kunne betale regningen ;) . Firmaet jeg hadde tenkt i Stjørdal ga beskjed at man ikke har tid, så jeg må lete etter en annen. Jeg fikk høre at bilopphuggeriet på Sveberg i Hommelvik også driver med dette og har utstyr, men er det tilfeldigvis noen her på forumet som vet i Trøndelagsområdet en bedrift som kan jobben og har et rimelig prisnivå? Leteområde grov sagt mellom Trondheim og Steinkjer. Kan for min del også være en privatperson som har riktig utstyr og jobber litt på kveldstid.

Jeg ble stoppet forrige uke av politiet og man var ikke så glad i all gaffatape jeg hadde brukt for å vantette karossen og feste lysglasset, så det blir trolig innkalling hos Biltilsynet om ikke så lenge. Helst har jeg bilen reparert, men det skal også være økonomisk forsvarlig, ellers er det bare å kvite seg med bilen asap og få kjøpt noe annet.

Alex
1975 96: 5-års prosjekt i langt over 5 år;
1983 99: sendt til donorhimmelen i 2007 etter 16 år eierskap;
1994 9000 Aero; endring til delebil;
1996 9000 Aero; dagens arbeidshest;
1973 Sonett III; morobilen;
2002 9-5 Aero; Mors barnetransportør.

Gå tilbake til «Saab generelt»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest