Stefanie Margrethe Stein valgt til redaktør for 9-Posten.

Da 9-posten, Saabklubbens medlemsblad, søkte ny redaktør, hadde jeg lyst til å bidra. Jeg er glad i å skrive, og jeg elsker Saab. Jeg fikk interesse for Saab da jeg var seksten år gammel, av en god kompis som er vokst opp i et Saab-miljø. Jeg har  ikke fylt atten enda, men eier allerede tre Saaber, og for meg er de unike biler.
Jeg heter Stefanie Margrethe Stein, og jeg ønsker å fortsette det gode arbeidet som vår tidligere redaktør, Kjetil Urheim, har gjort. Jeg vil at 9-posten skal være like bra som før, og jeg takker for tilliten jeg har fått fra styret. 
Selv er jeg journalist i lokalavisa i Vestoppland, Oppland Arbeiderblad, samt at jeg også jobber på Montér i Gjøvik. Til høsten starter jeg som industrimekanikerlærling på Øveraasen, som leverer snøryddingsmaskiner til blant annet flyplasser. Jeg går også på skole. Og resten av tiden min bruker jeg på Saab – på å skru bil, i mitt lille verksted på Bøverbru.

Jeg gleder meg til å ta fatt på den store oppgaven. Dette blir så bra.

Har du noen tips til hva jeg bør skrive om? Send meg et tips da vel! 

Stefanie og V4en.